Kantoor Koldenhof

Op onze website kunt u veel informatie vinden over ons bedrijf en onze diensten.


Administratiekantoor
J.E. Koldenhof b.v. is gevestigd sinds 1960.

 

Belastingzaken zonder verrassingen

Aministratiekantoor J.E. Koldenhof b.v. handelt al uw belastingaangiftes af met de betreffende instanties. Vaak komen de meeste ondernemers met de administratie redelijk geordend bij ons binnen. Het is dan aan ons de taak dit snel en secuur te verwerken tot en met de belastingaangifte. Wij streven naar een optimale uitkomst voor onze cliënt, uiteraard binnen de grenzen van de wet. Uw aangifte wordt daarom met zorg behandeld en ingediend.
Op het gebied van belastingaangiftes kunnen wij u advies verstrekken, “met u meedenken” en met u samen een beslissing of keuze maken. Door deze taken aan ons uit te besteden houdt u tijd over om van uw onderneming een succes te maken.

Het komt vaak voor dat er onnodig te veel belasting wordt betaald. Dat is niet zo vreemd, want het fiscale stelsel is met de jaren steeds complexer geworden. Er zijn veel en vaak veranderingen die het er voor u niet gemakkelijker op maken. U ziet snel iets over het hoofd of bent gewoonweg niet op de hoogte. Ons kantoor heeft de kennis om de belastingzaken professioneel voor u te regelen.

Boekhoudkundig archief
  • aangifte inkomstenbelasting, premie volksverz. (IB PVV)
  • aangifte loonheffingen (LH)
  • aangifte vennootschapbelasting (VPB)
  • aangifte omzetbelasting (BTW)

Aangifte omzetbelasting maandelijks, per kwartaal of jaarlijks.

Naast de andere belastingaangiftes is de Omzetbelasting een bewerkelijke en aan snelheid onderhevige belastingheffing. Immers over de omzet die u als ondernemer in Nederland maakt, moet u waarschijnlijk omzetbelasting betalen. Het systeem van de BTW komt er in het kort op neer dat u BTW bent verschuldigd over uw totale omzet, maar u mag de BTW die andere ondernemers aan u in rekening brengen daarvan aftrekken. Voor de omzetbelasting werken wij nauw met onze cliënt samen om te voorkomen dat de nog te vorderen BTW onnodig lang blijft liggen. Een adequate en snelle administratie en aangifte zorgen voor een betere liquiditeitspositie van uw onderneming. Bij ons weet u precies en ten alle tijden waar u aan toe bent.

Controle Belastingdienst

Indien er controle is van de belastingdienst en/of de bedrijfsvereniging moet plaatsvinden dan kunnen ook zij dit snel terugvinden waarbij deze controle vaak snel afgerond is. Door geregeld contact met ons kantoor ontstaat de basis voor een prettige samenwerking en dat stelt u in staat om te doen waar u goed in bent: ondernemen!

 

Administratiekantoor J.E. Koldenhof B.V. - Jan Steenstraat 52 - 2923 CP - Krimpen aan den IJssel