Kantoor Koldenhof

Op onze website kunt u veel informatie vinden over ons bedrijf en onze diensten.


Administratiekantoor
J.E. Koldenhof b.v. is gevestigd sinds 1960.

 

De boekhouding is het hart van uw bedrijf

Het nauwkeurig bijhouden van de bedrijfsadministratie en het opstellen van de daaruit voortvloeiende Jaarrekening is voor iedere onderneming een wettelijke verplichting. Een overzichtelijke boekhouding geeft inzicht in de kosten, de omzet en de winst, waardoor het nemen van verantwoorde beleidsbeslissingen een stuk eenvoudiger wordt gemaakt. De opzet en inrichting van uw boekhouding is daarom van wezenlijk belang. Ons kantoor geeft u onder deskundige begeleiding inzicht hoe u een deel van het “voorwerk” van de boekhouding zelf kunt invullen. Boekhoudkundig archief

Zelf doen bespaart kosten

Indien u uw boekhouding volgens onze handleiding aanlevert kan u dit kosten besparen doordat wij de administratie vervolgens makkelijk kunnen verwerken. Door zelf betrokken te blijven bij uw boekhouding krijgt u echter ook meer inzicht in de stand van zaken van uw onderneming en kunt u de officiële zaken gerust overlaten aan ons kantoor.

Controle Belastingdienst

Indien er controle is van de belastingdienst en/of de bedrijfsvereniging moet plaatsvinden dan kunnen ook zij dit snel terugvinden waarbij deze controle vaak snel afgerond is. Door geregeld contact met ons kantoor ontstaat de basis voor een prettige samenwerking en dat stelt u in staat om te doen waar u goed in bent: ondernemen!


 

 

 

 

 

 

Administratiekantoor J.E. Koldenhof B.V. - Jan Steenstraat 52 - 2923 CP - Krimpen aan den IJssel