Kantoor Koldenhof

Op onze website kunt u veel informatie vinden over ons bedrijf en onze diensten.


Administratiekantoor
J.E. Koldenhof b.v. is gevestigd sinds 1960.

 

Wie zijn wij?

In september 1960 besloot Johannes Eduard Koldenhof zijn baas vaarwel te zeggen en Boekhoudkundig archiefte kiezen om als zelfstandig boekhouder verder te gaan.

Vanuit zijn kosthuis in Rotterdam zocht hij zijn klantjes en ging avond aan avond langs bij zijn verworven klanten om de administratie bij te werken. Het eerste kantoortje kwam snel en werd gevonden in De Jacob Catsstraat,waar ons bedrijf snel uitgroeide. Daarom werd in 1972 verhuisd naar de Provenierssingel, achter het Centraal Station. Het was op dit adres waar de huidige eigenaar in 1976 als leerling boekhouder in dienst kwam.

Begin jaren tachtig werd er verhuisd naar de Grintweg in Rotterdam en werdBoekhoudkundig archief door Jan Koldenhof en Jos Brussé lange werkdagen gemaakt in een oude bouwkeet.

Jan Koldenhof droeg het bedrijf in 1998 over aan Jos Brussé, en hetBoekhoudkundig archief kantoor werd gevestigd in Hillegersberg Rotterdam.

Inmiddels had Jos Brussé zich privé gevestigd in Krimpen aan den IJssel, en zijn ideaal om het kantoor aan huis te hebben werd in 2004 gerealiseerd door de bouw van een kantoor achter zijn woning.

Boekhoudkundig archief

 

 

 

 

 

 

Administratiekantoor J.E. Koldenhof B.V. - Jan Steenstraat 52 - 2923 CP - Krimpen aan den IJssel