Kantoor Koldenhof

Op onze website kunt u veel informatie vinden over ons bedrijf en onze diensten.


Administratiekantoor
J.E. Koldenhof b.v. is gevestigd sinds 1960.

 

Wat is een jaarrekening?

Een jaarrekening is een overzicht van de financiële situatie van uw onderneming over een bepaalde periode, meestal over het afgelopen boekjaar. De jaarrekening bestaat uit de balans en winstberekening met de bijbehorende toelichtingen. Een jaarrekening geeft exact weer waar uw onderneming financieel staat . Uiteraard wordt Bespreekruimte de jaarrekening door ons opgesteld volgens de algemeen aanvaarde richtlijnen voor een fiscale -en financiële verslaggeving. Wij vinden het belangrijk dat U zo snel mogelijk na afloop van een boekjaar de jaarrekening beschikbaar is, daarom ontvangen zo’n 80 % van onze cliënten hun jaarrekening binnen 3 maanden na afloop van een boekjaar !

Wat kunt u met de jaarrekening?

In eerste instantie is de jaarrekening een duidelijk overzicht van de financiële gang van zaken van uw onderneming voor u als ondernemer en de belastingdienst, en dient als basis voor Uw aangifte Inkomstenbelasting of Vennootschapsbelasting . Maar dat is niet alles... Wat zegt een jaarrekening over de ontwikkeling van uw onderneming? Als ondernemer krijgt u met de jaarrekening inzicht hoe te handelen in de toekomst. Een grondige analyse van uw positie is van groot belang. Daarom stopt bij het uitbrengen van de jaarrekening ons werk niet, het is de basis om met U mee te denken voor de toekomst !

Uw boekhouding... 100% onze zorg!

Wij staan staat klaar voor elke kleine ondernemer om uw volledige administratie en alles wat daarbij komt kijken, tot in de puntjes te verzorgen. Elke cliënt kennen wij persoonlijk en is niet bij ons bekend als een dossiernummer maar als eigenaar van een onderneming! Door deze persoonlijke benadering bouwen wij een hechte band met de klant op,veel relaties ervaren dit al deccenia’s lang !

 

 

 

Administratiekantoor J.E. Koldenhof B.V. - Jan Steenstraat 52 - 2923 CP - Krimpen aan den IJssel